DöNER BEY

DöNER BEY Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1700 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Döner Bey. Meer weten? Ontdek meer

27 mei 2022 om 23:55 Snel snel en lekker top
26 mei 2022 om 19:29 Vlees was goed. Alleen jammer dat de saus al op de broodjes zat en niet apart.
25 mei 2022 om 14:43 Bezorgtijd langer dan aangeven 60+min ipv de aangeven 40min.....eten was erg lekker
24 mei 2022 om 20:38 Eten was wel te doen, maar het was koud en oud. Ik bestelde een Oasis Tropical bij en kreeg Mazza Tropical, waar ananas in zit en ik zwaar allergisch voor ben. Ik bestelde om 17.15 en kreeg pas het eten rond 19.05.. Ik ben dus teleurgesteld.
24 mei 2022 om 15:23 Kinggggg
24 mei 2022 om 0:02 Broodje hete kip maar er zitten maar 4/5 stukjes in. Heel erg veel gevuld met salade en voor de rest erg karig. Leek wel broodje sla dan broodje hete kip. Jammer, vroeger waren de broodjes royaal gevuld. Dit is al de zoveelste keer helaas.
23 mei 2022 om 20:10 Alles was heerlijk uit echt lekker
20 mei 2022 om 21:05 Shoarma broodjes zonder een druppel knoflooksaus. Hoe dan?
20 mei 2022 om 0:14 Lekker eten snel service. Beller ook bedankt info.. 5-
16 mei 2022 om 23:41 Shoarma schotel heerlijk!
16 mei 2022 om 22:47 - kapsalon was heerlijk + WARM - geen opmerking geplaatst dat ik iets niet wou, hele attente dame aan de lijn gehad en alsnog aangepast - bezorger belde netjes op tijd + beleefd ook anno 2022 kan het TOCH - zeer ZEKER beste restaurant van zaandam