DöNER BEY

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 2678 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Döner Bey. Meer weten? Ontdek meer

13 jun 2024 om 0:28 Had een frikandel speciaal maar zat alleen mayonaise en uitjes erop terwijl er ook ketchup op moet. Bezoring was beetje aan de laten kant eenmaal toen het eten was gebracht werd er heel hard geschreeuwd in de straat door de bezorging 2 jongens!!!
7 jun 2024 om 19:43 Aanrader
6 jun 2024 om 21:06 De jongen die de bestelling afleverde, gaf het verkeerde afleveradres op en daarna belde hij mij en sprak luid in de Turkse taal .Dus het eten is oké, maar degenen die het naar de klant brengen 0% 00000000
6 jun 2024 om 14:59 Het was weer heerlijkkk
4 jun 2024 om 15:02 I recently ordered a product specifically asking for no onions, and the packaging even stated "without onion." However, when I opened it, I found it was full of onions. This was very disappointing and completely ruined my meal.
1 jun 2024 om 15:53 Delicioussssoooooo
1 jun 2024 om 14:53 Eten was volgepropt met sambal, het kwam heel laat en was koud Was niet te eten.. uiteindelijk ook weggegooid, leek wel expres zoveel sambal in te zijn gedaan
29 mei 2024 om 13:02 Lekker
29 mei 2024 om 11:36 het was weer lekker, bedankt
28 mei 2024 om 19:36 Kreeg te lezen dat de bezorg tijd 17:40 was. Maar in werkelijkheid kwam hij pas om 18:20. Dat je wat later komt met regen begrijp ik. Maar zo veel later? Ik zij dat tegen de koerier, wat ben jij laat? Maar gaf hem toch nog zijn fooi.
27 mei 2024 om 23:51 Salade was vers, Döner was lauw en de kroketten waren aan de binnenkant koud (IJs vrij) meestal is het wel ok, maar vanavond erg slecht!
27 mei 2024 om 19:36 Snel geleverd, goeie kapsalon. De cacao cake ook erg lekker zo lekker dat die van mij wat groter had mogen zijn